IKC De Horst heeft ‘Fleur Bloemenbord’

De Wijk – Op IKC De Horst is vandaag een Gedichtenbord van de Fleur Bloemen Stichting aangeboden. Hierbij waren alle kinderen van de midden- en bovenbouw aanwezig. Eliene Schuinder, directeur IKC De Horst, en Juf Aline van Eck namen dit mooie bord in ontvangst namens de kinderen.

IKC De Horst plaatst dit mooie gedichtenbord op een zichtbare plaats in het gebouw. Pesten moet stoppen! Dat willen we hiermee zichtbaar maken voor een ieder die dit IKC binnenkomt. IKC De Horst zorgt zo goed mogelijk voor een veilig klimaat voor alle kinderen. Respect, vertrouwen en een goed speel- en leerklimaat staat op het IKC hoog in het vaandel. Dit bord onderstreept en benadrukt nogmaals dat pesten nooit goed is.

Fleur Bloemen Stichting maakt zich sterk om het pesten te stoppen middels het onder de aandacht brengen van het gedichtenbord op scholen. Inmiddels hangen er al een aantal borden in de regio Meppel. We hopen hiermee het signaal ook af te geven naar andere scholen en clubs om dit gedichtenbord een plek te gaan geven binnen hun gebouwen.

Reacties