Lekkere leefstijl lunch bij Restaurant Poortman

Maurice (l) en Henk-Jan.
Foto: Eigen foto

De Stapel – Genieten van lekker eten en een gezonde leefstijl. Twee zaken die prima bij elkaar passen en die het thema vormen van de lunch die zondag 1 maart bij Restaurant Poortman in Veeningen wordt geserveerd.

De invulling van de ochtend en het menu is tot stand gekomen door een samenwerking tussen chef-kok Maurice Grendelman van Poortman en leefstijlcoach Henk-Jan Dolsma van Boemerang Voeding en Leefstijl. De ochtend start met een wandeling door het Reestdal. Onderweg vertelt Henk-Jan over de invloed van de omgeving en lichaamsbeweging op gezondheid en halverwege is er een culinaire verrassing. Tijdens de lunch worden er vier gangen geserveerd met tussendoor korte praatjes over de gerechten, de gezondheidswaarde van de gebruikte producten en inspirerende leefstijltips.

Halverwege januari vond de eerste editie plaats van het evenement. De reacties van de deelnemers waren enthousiast en Grendelman en Dolsma kijken tevreden terug op het avontuur. ‘Door met de groep aan de slag te gaan met het positieve gezondheidsmodel ontstond er al snel een leuke interactie tussen deelnemers. De combinatie tussen wandelen, informatieuitwisseling en de viergangen lunch viel goed in de smaak’. De ochtend start om 10:00, vooraf reserveren is gewenst.

Meer informatie over de Lekkere leefstijl lunch is te vinden op de website van Poortman: www.cafe-restaurantpoortman.nl/LLlunch.

Reacties