Inspirerende workshops Vrouwenscala De Reestlanden

Eerdere actie van Soroptimisten.
Foto: Kim Stellingwerf

Hoogeveen – Het vierde Vrouwenscala van Soroptimistclub De Reestlanden vindt zaterdag 7 maart plaats: deze keer in Hoogeveen. Ontmoet vrouwen uit de regio, beleef inspirerende workshops, proef lekkere hapjes en maak kans op de mooiste prijzen. Het Vrouwenscala De Reestlanden 2020 is van 13.00 (inloop vanaf 12.30 uur) tot 17.45 uur bij het Roelof van Echten College, locatie Eduwiek, Voltastraat 7 in Hoogeveen. Kaarten voor deze volledig verzorgde middag kosten € 35,-. De opbrengst van deze 4e editie gaat naar Free a Girl, School for Justice.

Aanwezigen kunnen meedoen aan unieke workshops. Inspirerend, leuk en leerzaam. Je kunt in twee rondes meedoen. Wat dacht je van bouncen op de Bellicon, zelfverdediging, keramiek, biodanza, yoga, schilderen, zingen en keuze uit nog veel meer onderwerpen! Tijdens de pauze geniet je van heerlijke lekkernijen en pak je je kans op de mooiste prijzen tijdens de loterij.

Voor de verloting zijn diverse prijzen ter beschikking gesteld door de lokale middenstand uit Hoogeveen, Zuidwolde en omgeving. Win jij die complete browstyling, het fijne sauna-arrangement, dat prachtige kunstwerk , die hippe zonnebril of een van de vele andere prijzen?

Free a Girl, school for justice, bevrijdt wereldwijd minderjarige meisjes uit de prostitutie. Ook wordt er keihard gewerkt aan preventie, het aanpakken van straffeloosheid, lobby & advocacy, rehabilitatie en re-integratie van deze meisjes. Inmiddels hebben zij al meer dan 4500 meisjes bevrijdt uit een uitzichtloze situatie en weer een toekomst gegeven via school for justice.

Sponsors gezocht

De leden van Soroptimistclub De Reestlanden zijn vrouwen die zich vrijwillig inzetten voor vrouwen en hun kinderen die het minder goed hebben op deze wereld. De club krijgt van alle kanten medewerking. Het Roelof van Echten College stelt de ruimte geheel belangeloos beschikbaar voor deze bijzondere middag. Ook de workshops worden allemaal gratis verzorgd ten bate van het goede doel. Met hun steun, gulle giften, belangeloze inzet, fantastische prijzen voor de verloting, ter beschikking stellen van apparatuur en promotie dragen onze sponsoren bij aan het realiseren van het Vrouwenscala 2020. De dames kunnen nog sponsors gebruiken: neem contact op via [email protected]

Info en aanmelden: http://www.vrouwenscaladereestlanden.nl

Reacties