Ludieke Valentijnsactie bij IKC ‘t Oelebröd

Foto:

Ruinen – Op Valentijnsdag had IKC ’t Oelebröd een bijzondere actie bedacht. Om de ouders te bedanken voor hun vertrouwen, opende de opvang de deuren voor Valentijns avond. Alle ouders die gebruik maken van de opvang, mochten hun kinderen gratis brengen tussen vijf en half acht,  zodat de ouders wat gezelligs konden ondernemen op Valentijnsdag.

De leidsters vingen de kinderen op en hebben leuke activiteiten gedaan met hen. Zoals oud Hollandse spelletjes. En als klap op de vuurpijl bood Chinees restaurant  Ni Hao uit Ruinen gratis eten aan voor alle kinderen die er die avond waren. Er werd heerlijk gesmuld van patat, frikandellen, loempia’s, maar uiteraard was er ook een heerlijke Chinese maaltijd.

Erg trots

Directeur Martijn Plas: “Ik ben erg trots op ons enthousiaste team dat deze leuke actie heeft bedacht. Steeds meer ouders zien de waarde van een IKC met de  doorgaande lijn. Doordat de kinderen op Valentijnsavond bij ons komen eten konden de ouders samen uit eten. Een prachtige actie om ze te bedanken voor het gestelde vertrouwen!”

De avond was een groot succes en er was een hoge opkomst. De leidsters werden flink verwend met cadeautjes van de ouders om hun te bedanken voor dit geweldige initiatief.

Reacties