Balloonfair Staphorst gaat derde editie in

Balloonfair.
Foto: Eigen foto

Staphorst – De Stichting Balloonfair Staphorst houdt op 17 juli de derde editie van de Balloonfair. Deze editie kent, net als de vorige edities, een spectaculaire toevoeging met betrekking tot het programma, namelijk parachutespringen! Verder is het ook dit jaar weer mogelijk om ballon te varen, helikopter te vliegen of als VIP in de hangaar 46.

Voor het parachutespringen boven Staphorst is er plek voor 4 belangstellenden. Zij hebben de unieke kans om met een tandemsprong op het evenement van de Balloonfair Staphorst te mogen springen. Dat ultieme gevoel van vrijheid die je ervaart is onbeschrijflijk! Zwevend  boven de achtertuinen van Staphorst…Interesse? Houdt dan onze website nauwlettend in de gaten. Tickets kunnen vanaf vrijdag 7 februari geboekt worden.  Omdat er plek is voor 4 parachutisten, gaat de organisatie bij een hoger aantal aanmeldingen loten.

Hangaar 46

Eveneens is er dit jaar weer de Hangaar 46. Dit is een exclusieve gelegenheid voor de bedrijven en/of groepen.  De hangaar 46 is gevestigd bij het opstijgveld. VIPs hebben daar het perfecte uitzicht heeft op alle activiteiten die er georganiseerd worden. ‘Onbeperkt eten en/of drinken behoort ook tot de mogelijkheden Ook is het de perfecte plek om te netwerken met (nieuwe) relaties. Kortom, dé hangaar 46 is de perfecte gelegenheid voor bedrijven om hier de bouwvakborrel plaats te laten vinden’, prijst de organisatie aan.
Verder kiezen weer maximaal 35 ballonnen het luchtruim en staan ook dit jaar de helikoptervluchten weer op het programma.  Ook is de bierweide weer voor iedereen toegankelijk. Hier zullen ook foodtrucks staan om even wat lekkers te snaaien. Bovendien is er ook dit jaar weer een afsluiting door middel van een nightglown.
Tot slot vinden in het tussenprogramma nog diverse andere activiteiten plaats, voor elke doelgroep. ‘Als organisatie gaan we er alles aan doen om ook Balloonfair 2020 weer een geslaagd evenement te maken, voor iedereen.’

Info: https://balloonfair-staphorst.nl

Reacties