Extra steuntje voor startende ondernemers

Businessvoice Drenthe.
Foto: Eigen foto

Assen – Business Voice Drenthe is het pitch evenement voor startende ondernemers, onder andere uit De Wolden, die hun idee tot uitvoering willen brengen en een extra steuntje kunnen gebruiken. In samenwerking met een tal van partners is de Business Voice Drenthe uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement waar ondernemende types als kandidaat de kans krijgen om hun business-idee te pitchen voor vijf gevestigde ondernemers.
De jury zit op een stoel en ziet je, net als bij ‘The Voice of Holland’ niet, maar hóórt alleen jouw pitch. Als ze potentie horen en geloven in jouw pitch en je idee dan draaien zij hun stoel. De winnaar gaat er vandoor met een veelzijdig prijzenpakket en ondersteuning om het idee uit te werken tot een bedrijf.

Op 7 april is de finale, daarvoor zijn drie voorrondes gepland. Wie kans wil maken op die podiumplek, kan zich inschrijven voor de voorrondes op 24 februari (Assen), 27 februari (Hoogeveen) of 2 maart (Emmen).

Niet alleen de jury speelt een rol, ook de gevulde zaal met veel belangstellende ondernemers en familie/kennissen kunnen tijdens de presentatie of na de show kritische vragen stellen om jou te helpen om verder te groeien. Wil jij meedoen met Business Voice Drenthe of plaatsnemen in het publiek? Kijk voor meer informatie op: https://businessvoicedrenthe.nl.

Reacties