Start Drentse campagne BOB

Start van de BOB-campagne
Foto:

Roden – Wethouder Alex Wekema van de gemeente Noordenveld gaf gisteren het officiële startsein voor de Drentse Bob-campagne bij het gemeentehuis in Roden. Tijdens het startmoment werd de wethouder van de gemeente Noordenveld officieel ‘vriend van Bob’. Als vriend van Bob laat hij zien dat hij vindt dat alcohol en verkeer niet samen gaan. Hij riep vanmorgen inwoners, bedrijven en instellingen in de gemeente op om verantwoord om te gaan met alcohol in het verkeer.
Ieder jaar wordt er rondom de feestdagen extra aandacht gevraagd voor de Bob-boodschap. Een borrel is prima, maar niet als je nog moet (auto)rijden of fietsen. Het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe vindt dit een belangrijk thema en sluit daarom hierbij aan met de Drentse Bob-campagne. De Bob-campagne is in Drenthe verder te zien en te horen via bioscoopreclame, posters, publieke schermen bij tankstations, online banners en borden langs de weg. Ook via social media is er aandacht voor de campagne.

Bob-campagne On Tour

Wethouder Wekema gaf vandaag het officiële startsein voor de Bob-campagne On Tour door Drenthe. Tijdens die tour rijdt het Bob-campagneteam van Veilig Verkeer Nederland (VVN) langs alle gemeenten in Drenthe om zoveel mogelijk wethouders en Drentenaren op te roepen de strijd tegen alcohol in het verkeer te ondersteunen. Het Bob-campagneteam rijdt onder andere naar de gemeentehuizen van Assen, Tynaarlo en Midden-Drenthe.

Reacties