Technische staf KIOS stopt na het seizoen

TrainerTrio KIOS.
Foto: KIOS

Ruinerwold – Het trainers/coach-trio Christian Lucas, Haralt Lucas en Klaas Jan Slomp heeft besloten om aan het einde van het huidige seizoen te stoppen bij KIOS Ruinerwold. Bij Christian en Klaas Jan maken het positieve ontwikkelingen op hun werk het tijd-technisch onmogelijk om het te kunnen combineren met het trainerschap. Haralt had vanaf het begin een aanvullende/adviserende rol bij zijn broer Christian en nu hij aangegeven heeft te stoppen, heeft ook Haralt aangegeven niet verder te gaan.

Bestuur, Technische Commissie en de selectie van KIOS zijn zeer positief over het trio in de achterliggende periode. Desondanks moet KIOS op zoek naar een nieuwe technische staf. De technische commissie van KIOS zal de komende tijd bekijken welke nieuwe mogelijkheden dit kan bieden.

Trots

KIOS is trots op deze drie heren voor wat zij de afgelopen twee seizoenen voor KIOS hebben betekend. Ze waren meer dan alleen trainer en coach. Iets wat ze het resterende seizoen ook willen laten zien samen met de KIOS selectie.

KIOS 1 staat zowel op het veld als zaal bovenaan in de 1eklasse en zal alles op alles zetten om samen met de trainersstaf in het jubileumjaar van 100 jaar KIOS een kroon op het werk te zetten. Ook voor KIOS 2 is er de rest van het seizoen nog uitdaging voldoende in de strijd om lijfsbehoud in de reserve 1eklasse. De trainersstaf heeft samen met de technische commissie het volste vertrouwen in het realiseren van deze doelstellingen in het lopende seizoen.

Reacties