Vele kerstdiensten Hervormde Gemeente Zuidwolde

Hervormde kerk
Foto: Artizzl Media

De Hervormde Gemeente van Zuidwolde organiseert in december diverse kerstdiensten. Deze vinden plaats in Zuidwolde maar ook in Linde en Veeningen. Op 24 december is er traditiegetrouw de Kerstnachtdienst in de Hervormde kerk in Zuidwolde. Dit jaar met muzikale medewerking van muziekvereniging Woudklank. Eerder op de avond is er een speciale kerstdienst voor gezinnen en  kinderen. De muziek met veel bekende kerstliederen wordt daar verzorgd door een gelegenheidsband met jongeren uit de Hervormde Gemeente.

De kerstdiensten en -vieringen rondom de kerstdagen zijn:

* 22 december 19.30 uur: Kerstviering Linde in het dorpshuis, met als voorganger Gradus Bekendam en met medewerking van D.E.S. Linde.

* 24 december 18.30 uur: Gezinskerstdienst in de Hervormde kerk, onder leiding van Rianka Bekendam. In het bijzonder voor kinderen en gezinnen, maar iedereen is welkom.

* 24 december 19.00 uur: Kerstviering Veeningen in het dorpshuis, met als voorganger H. Bakhuis uit Hoogeveen en muzikale medewerking van Con Amore.

* 24 december 22.00 uur: Kerstnachtdienst in de Hervormde kerk, met als voorganger J. Kooistra uit Dwingeloo en medewerking van organist Geert Meijer en muziekvereniging Woudklank.

* 25 december 10.00 uur: Kerkdienst op Eerste Kerstdag in de Hervormde kerk, met als voorganger ds. A. Broekman.

Uiteraard is iedereen, ook niet-kerkleden, van harte welkom om de diensten bij te wonen.

Reacties