Young De Wolden zoekt FIFA Koning

Foto:

Ruinerwold – Young De Wolden organiseert in de eerste week van het nieuwe aar, in de kerstvakantie, een toernooi die moet leiden naar de FIFA Koning van De Wolden. Er zijn voorronden in Zuidwolde, de Wijk, Ruinen en Ruinerwold, de finale staat gepland op 4 januari in Uitgaanscentrum De Klok in Ruinerwold.

Via de voorrondes kunnen deelnemers zich plaatsen voor de grote finale in De Klok. Tijdens de finale wordt er gestreden voor een leuke prijs en de titel FIFA Koning van de gemeente De Wolden. De voorronden en finale vinden plaats op de volgende tijden en locaties: donderdag 2 januari 14.00 uur in De Boerhoorn Zuidwolde, donderdag 2 januari 19.00 uur in De Havezate in de Wijk, vrijdag 3 januari om 14.00 uur in Buitencentrum De Poort in Ruinen en op vrijdag 3 januari 19.00 uur in de Buddingehof in Ruinerwold. De finale is op zaterdag 4 januari.

Het toernooi is voor jongeren vanaf 12 jaar. Er wordt 1 tegen 1 gespeeld. Deelname aan het toernooi kost €2,50. Er wordt in poulesysteem gestreden, dus meerdere wedstrijden gegarandeerd. Inschrijven: appen naar jongerenwerker Ruben via 06-33703749 of stuur een berichtje via Instagram naar Young de Wolden via Instagram.com/young_de_wolden. Van te voren inschrijven is niet verplicht, maar wel verstandig want er zijn beperkt plaatsen.

Reacties