Cadeauwinkel De Bloesemkrans opent in Oosteinde

Bloesemkrans in 2018 op oude adres.
Foto: Artizzl Media

Oosteinde – In een compleet verbouwde boerderij in Ruinerwold opent zaterdag cadeauwinkel De Bloesemkrans. Eigenaresse Carla Lok heeft het jaarlijkse Kerstrondje in het dorp aangegrepen om de nieuwe locatie van haar winkel te openen. In de nieuwe lifestyle winkel vindt men dan ook een zeer uitgebreid assortiment stijlvolle kerstdecoratie -kaarsen en -cadeaus. Maar ook sjaals met bijpassende handschoenen, tassen en zelfs een bijzondere lijn parfums (60 geuren) behoren tot de collectie.

Tijdens het Kerstrondje op zaterdag 7 en 8 december zijn de deuren geopend van 11.00 tot 17.00 uur en staat er een hapje voor de bezoekers klaar. “We hebben met zorg onze producten ingekocht, waarbij een landelijke sfeer, originaliteit en stijl centraal staan”, aldus Carla. We willen de klant continu verrassen en voor elk budget wat bieden, van een kleine attentie tot een mooi sieraad of exclusief item voor in het interieur.

De nieuwe locatie beschikt naast de winkel over een aparte workshop ruimte, waar vanaf januari ook speciale geuravonden georganiseerd worden in samenwerking met het parfummerk dat verkocht wordt in De Bloesemkrans.

De Bloesemkrans is gevestigd op Oosteinde 30 bij Ruinerwold.

Reacties