Kipactie de Wijk, speculaastaart in Zuidwolde

Heerlijkheden.
Heerlijkheden.
Foto: Pixabay

De Wijk/Zuidwolde – Verenigingen gebruiken de feestdagen om mooie acties op te zetten om extra geld voor de club in het laatje te krigen. Kip in de Wijk en speculaastaart in Zuidwolde bijvoorbeeld.

Vanaf 25 november start de verkoop van de kipactie RoReKo en komt er een lid bij u langs en kunt u de bestelling weer plaatsen. Dit jaar bestaat het assortiment uit de kiprollade, de kippenbouten, TV-sticks en kipnuggets, allemaal in kilo verpakking en voor concurrerende prijzen. De opbrengst komt geheel ten goede aan de jeugd – en overige korfbalactiviteiten.

Al jaren organiseert de korfbalvereniging een kipactie en al jaren kopen trouwe inwoners van IJhorst, De Wijk en omgeving deze producten. Hiermee sponsoren de bewoners de korfbalvereniging. Dat doen ze niet zo maar, belangrijk vinden ze de betrokkenheid, de kwaliteit van de producten en de prijs.

Wie niet thuis is, kan ook gebruik maken van de mogelijkheid om online te bestellen. Dat kan via [email protected] . Op zaterdag 21 december wordt de bestelling thuis afgeleverd.

Speculaastaarten

Op vrijdagavond 29 november en zaterdagochtend 30 november gaan leden van Muziekvereniging Woudklank huis-aan-huis Zuidwolde door om speculaastaarten te verkopen. Met deze jaarlijkse actie hoopt de vereniging weer een mooi bedrag over te houden als bijdrage aan clubactiviteiten en behoud van de instrumenten.

De taarten kosten 3 euro per stuk en 5 euro voor 2 stuks. De taarten worden tegen contante betaling en direct aan de deur geleverd.

Reacties

Cookieinstellingen