Natuurmonumenten zoekt gastvrije vrijwilligers

Balie Bezoekerscentrum.
Foto: Andries de la Lande Cremer

Ruinen – Natuurmonumenten zoekt balievrijwilligers en vrijwilligers die het leuk vinden om kinderactiviteiten te begeleiden in Bezoekerscentrum Dwingelderveld. Daarom houdt Natuurmonumenten een informatieavond op woensdag 20 november om 19.30 uur in bezoekerscentrum Dwingelderveld, Benderse 22 in Ruinen.

‘Heb jij het groene hart dat wij zoeken? Kom dan naar deze bijeenkomst en laat je verrassen door de vele facetten van het vrijwilligerswerk voor en in de natuur. Tijdens deze avond geven vooral vrijwilligers uitleg over de vacatures’, aldus de organisatie.

Balievrijwilliger

De balievrijwilliger werkt in het bezoekerscentrum en geeft uitleg over het Dwingelderveld, de wandel- en fietsroutes en verkoopt de producten uit de winkel. Educatievrijwilligers begeleiden de kinderen bij activiteiten in de natuur. In de schoolvakanties wordt er bijna dagelijks een activiteit georganiseerd, zoals een natuurontdektocht, een viltactiviteit of een insectenhotel maken. Ook begeleiden de vrijwilligers de kinderfeestjes en helpen ze mee met evenementen in het Dwingelderveld.

Info: www.nm.nl/vrijwilliger/vacatures of stuur een mailtje naar Gina Fieten [email protected].

Reacties