Eerste Zwerfdag op het Holtingerveld

Zwerfdag.
Zwerfdag.
Foto: Eigen foto.

Havelte – Het bedrijf Zwerfkracht een Zwerfdag houdt woensdag 13 november een zwerfdag op het Holtingerveld nabij Havelte. Deze dag van 10.00 tot 16.00 uur is speciaal geschikt voor mensen die veel drukte in hun hoofd ervaren, met een frisse blik willen kijken naar hun leven en werk en verbinding zoeken met zichzelf en de natuur.

“Tijdens een Zwerfdag gaan we de natuur in met maximaal 20 mensen” vertellen Ronald Groeneveld en Katrien de Jong, eigenaren van Zwerfkracht. “Door de natuur in te gaan, te vertragen en de natuur met alle zintuigen te beleven, ervaar je rust in lichaam en geest. Hierdoor ontstaat er ruimte voor verbinding, creativiteit en nieuwe inzichten. Een zwerfdag is een authentieke natuurervaring, een dag waar je met volle aandacht in het moment aanwezig bent, een dag waarop toekomst en verleden niet bestaan.”

Gebaande pad

Tijdens een zwerfdag dwalen we zo stil mogelijk door de natuur. We beginnen en eindigen met een doel. We gaan van het gebaande pad af om in het moment te zijn. We zwerven, dwalen en genieten tegelijkertijd. Voelen dat je leeft. “Zwerven zonder te weten waar je uitkomt is spannend, opwindend en bevrijdend” aldus Groeneveld.

De zwerfdagen worden maandelijks georganiseerd en in 2020 is het ook mogelijk om te starten met een zwerfjaar. Acht dagen zwerven in de natuur met een kleine groep.

Meer informatie en opgave via www.zwerfkracht.nl.

Zwerfkracht is het bedrijf van Ronald Groeneveld en Katrien de Jong, woonachtig in Havelte. Met Zwerfkracht organiseren zij tochten in de natuur van Nederland en reizen naar Noorwegen, Ierland en Ecuador. Zwerfkracht staat voor zwerven in de natuur. Dit brengt je rust en helderheid en verbinding met jezelf, de natuur en de wereld om je heen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen