Kringloopwinkel komt al in kerstsfeer

Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Ruinerwold – De Kringloopwinkel De Wolden in Ruinerwold op vrijdagavond 1 november met de verkoop van kerstartikelen. Tussen 19.00 en 21.00 uur is er volop gezelligheid in de winkel. De kerstsfeer wordt aan het eind van de middag in allerijl aangebracht, want de winkel is ’s middags ook gewoon open.

De hele winkel wordt kleurig en fleurig aangekleed met ongelooflijk veel ballen, slingers, kerstbomen, adventstrapjes, kerstkaarten en andere kerstartikelen. Vrijwilligers zijn al druk bezig om alles van de zolder te halen. De kerstman is al geweest om aanwijzingen te geven over hoe, waar en vooral wat er in de winkel moet.
Coördinator Gerrit Brink is er erg tevreden over: ‘Er zijn veel nieuwe spullen binnen gekomen en de voorraad wordt wekelijks aangevuld. Het loont zeker de moeite om regelmatig even terug te komen als een klant iets zoekt.’ Uiteraard zijn er ook volop sinterklaas cadeautjes te koop.

Kringloop De Wolden is nu ook depothouder van Wecycle. ‘Dat betekent dat we nu alles waar een stekker aan zit kunnen aannemen’, zegt Gerrit Brink. Dat geldt nu dus ook voor oude niet meer werkende televisies en dergelijke.

Reacties