FNV Lokaal houdt avond over armoedebestrijding

Foto:

Havelte – Lokaal FNV ZW Drenthe-NW Overijssel houden een informatieve bijeenkomst over Armoedebestrijding en Schuldhulpverlening op dinsdag 29 oktober in De Veldkei, Veldkamp 77 in Havelte,

Vanaf 20.00 uur zijn  de sprekers vicevoorzitter FNV mevrouw K. de Jong en wethouder Henk ten Hulscher van de gemeente Meppel. Zij vertellen de aanwezigen over Hoe is het te voorkomen; Preventieve maatregelen nemen; Hoe ontstaan bepaalde situaties en Wat voor oplossingen zijn er.  Na deze inleidingen zal er voldoende ruimte zijn om vragen te stellen.

De avond is vrij toegankelijk en ook niet-leden zijn van harte welkom. Inloop vanaf 19.30 uur. Bij de Veldkei is voldoende parkeergelegenheid. Aanmelden kan via FNV Zuidwest Drenthe – Noordwest Overijssel,  Antwoordnummer 550 9700 WB Groningen of per mail bij [email protected]  met opgave van het aantal bezoekers. Partner of introducé ook welkom. Alle leden in de gemeenten De Wolden, Meppel, Westerveld en Steenwijkerland hebben of krijgen persoonlijk bericht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen