Feest rond jubileum juf Anneke op Het Veldboeket

Veeningen – Het werd vanmorgen een groot feest op de openbare basisschool Het Veldboeket. Juf Anneke Liebe vierde haar 40-jarig onderwijsjubileum met alle haar leerlingen. Natuurlijk profiteerden alle andere groepen ook mee van dit jubileum, want er werden tal van creatieve activiteiten gehouden.

Anneke Liebe, woonachtig in Meppel, werd door alle leerlingen op het schoolplein opgewacht en toegezongen. Ze kreeg onder andere een mooie iPhone cadeau van de collega’s en werd op cabareteske wijze toegesproken door twee vrolijk als groenteboeren uitgedoste dames. Ze hadden de lunch voor Anneke bij zich, wat veel lachende gezichten opleverde. Om negen uur ging iedereen de klassen in, om bezig te gaan met creatieve zaken. ook buiten stonden tafels met verf etc opgesteld.

Eendennest

Anneke Liebe begon haar carrière in 1979 op kleuterschool ‘t Eendenest in de Wijk, wat toen nog een zelfstandige kleuterschool was met een hoofdleidster en leidsters. Ze werkte 35 jaar op obs De Horst in de Wijk en de laatste vijf jaar is het Veldboeket in Veeningen Annekes werkplek, altijd in de onderbouw.

Reacties