Fotoserie: Sfeervol Mega G-Oktoberfest in Alteveer

Alteveer – De kop is er weer af in Alteveer, het eerste Mega G-Oktoberfest van vanmiddag kan een succes genoemd worden. Met ruim 150 bezoekers uit de wijde regio, die volop genoten van de Duitse oktobersfeer, werd het een sfeervolle middag. Geen volle tent, maar dat had de organisatie ook niet verwacht. Dat is voor vanavond, als er 3.500 feestgangers verwacht worden.

Op het podium zorgden de drie man van Original Stimmungsmacher voor een heerlijke sfeer, waar tussendoor nog een schepje bovenop werd gedaan door DJ Nijs. Vanuit het publiek werden twee man het podium op geroepen voor een ouderwetse zaagstrijd. Jeroen Mulderij uit Zuidwolde vond het prachtig en genoot met volle teugen. ‘Lekker feesten, er zijn mooie dames hier en we gaan zo een biertje drinken’, riep hij blij. De boomstam ging overigens niet doormidden.

Vanuit Meppel was een groep van liefst 21 naar Alteveer gereisd, afkomstig van de vestiging van van Boeijen. Acht begeleiders en dertien bewoners, die jaarlijks ook te vinden zijn bij het Giga G-Festival in Pesse. Uiteraard waren wat lederhosen en Dirndl-pakjes gehuurd. Voor de regionaal welbekende bezoeker Bertus Jakobs werd het een extra feestje. Hij werd in de gelegenheid gesteld om met de accordeon van één van de Stimmungsmachers twee nummers voor het enthousiaste publiek te spelen. Bertus genoot er zichtbaar van.

Reacties

Cookieinstellingen