Organisatie Oldtimerdag denkt na over de toekomst

Veel vrijwilligers van de Oldtimerdag.
Veel vrijwilligers van de Oldtimerdag.
Foto: Eigen foto

Ruinerwold – Na een uitgebreid digitaal onderzoek via de website na afloop van de 27te  Oldtimerdag, waar met name bezoekers en deelnemers op reageerden, zijn nu de vrijwilligers op donderdag 10 oktober aan de beurt om samen met het bestuur stil te staan bij de huidige organisatie en beleving van de Oldtimerdag.

Het wordt een actieve avond waarbij aan de hand van stellingen aan verschillende tafels gediscussieerd kan worden over de beleving van het vrijwilliger zijn van de Oldtimerdag. Ook wordt nagedacht over de indeling van het huidige parcours, de toerroutes, het parkeren en meer van dat soort zaken. Speciaal wordt aandacht besteed aan de vraag waar de Oldtimerdag over tien jaar staat en hoe deze er mogelijk uit zou kunnen zien.  Het bestuur hoopt met de inbreng  een beeld te krijgen van de  toekomst van de Oldtimerdag.

Nadrukkelijk vraagt het bestuur ook jonge en uiteraard oudere toekomstige vrijwilligers om mee te denken. De avond begint donderdag 10 oktober om 20.00 uur in dorpshuis Buddingehof. Aanmelding niet nodig.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen