Ongeval op Meppelerweg raakt poelier Vos-Dragt

De wagen van Vos belandde op een boom.
De wagen van Vos belandde op een boom.
Foto: Eigen foto

Zuidwolde – Poelier Arjen Vos is zaterdagmorgen door het oog van de naald gekropen bij een ongeval op de Meppelerweg in Zuidwolde. Op weg maar de markt in Steenwijk kwam de bus met verkoopwagen van Vos-Dragt in botsing met een boom, nadat een tractor en een kleine vrachtwagen botsten. Vos reed achter de vrachtwagen en kon een aanrijding niet vermijden.

De vrachtwagen kwam op de zij terecht.

De vrachtwagen belandde op z’n zij op de rijbaan, de poelierswagen in de berm tegen de boom, die afknapte. Door de ravage moest de weg enkele uren afgesloten worden. Arjen Vos moest door de brandweer worden bevrijd. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht, maar uiteindelijk gaat het nu naar omstandigheden goed. ‘We zijn ons zeer bewust dat we ontzettend veel geluk hebben gehad’, aldus een bericht op Facebook.

De voertuigen zijn total loss, dat heeft op korte termijn gevolgen voor de markt van de Wijk en Steenwijk. ‘Dinsdag staan we gewoon op de markt in Zuidwolde dus we hopen eenieder snel weer bij ons aan de kraam te zien. Ook de markten van Nunspeet, Wezep, Westerbork en Vaassen zullen gewoon doorgaan’, meldt het bedrijf op Facebook.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen