Speeddaten bij stichting ZZWD in Ruinen

Neie punt.
Neie punt.
Foto: Artizzl Media

Ruinen/Dwingeloo – In Noord-Nederland kunnen belangstellenden dinsdag 8 oktober weer speeddaten bij werkgevers in zorg en welzijn. Wie een carrière-switch overweegt, al in de zorgsector werkt en toe is aan een volgende stap in de loopbaan, is deze dag ook welkom bij de locaties van de stichting ZZWD in Ruinen en Dwingeloo. ‘8 Oktober is dan de dag om je verder te oriënteren, om sfeer te proeven en eventuele toekomstige collega’s te ontmoeten’, aldus ZZWD.

Zorgcollectief Zuidwest-Drenthe (ZZWD) doet al een aantal jaar mee aan deze speeddatedag, die wordt ondersteund door ZorgpleinNoord. Geïnteresseerden zijn dinsdag 8 oktober van harte welkom in de locaties van ZZWD in Dwingeloo en Ruinen tussen 15.00 en 17.00 uur. ‘Dit is dé gelegenheid om vragen te stellen aan de P&O adviseurs, teamcoach en praktijkopleider over werken en/of leren in de ouderenzorg. De speeddates bij ZZWD zijn laagdrempelig en een effectieve manier om een goede indruk te krijgen én te geven, door sollicitant én werkgever. De kennismaking is vrijblijvend en het levert in veel gevallen ook écht wat op.’

Wervingstraject

ZZWD krijgt geregeld vragen over de mogelijkheden voor werken en leren, het zogenoemde BBL-opleidingstraject. Het BBL traject is een werk-leertraject waarbij je een dag in de week naar school gaat en daarnaast veel leert in de praktijk.

Voor mensen die graag in de zorg willen werken en daarvoor niet de juiste opleiding hebben gedaan, is dit een mooie manier om toch het gewenste diploma te behalen en te gaan werken in de zorg. Ook voor wie al jarenlange ervaring heeft in een andere sector. Twee keer per jaar start ZZWD een wervingstraject op voor BBL-trajecten, de speeddates vormen daarvoor de aftrap.

Kijk op de site van ZZWD, www.zzwd.nl  voor de adressen en verder informatie over de organisatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen