Kantine sporthal De Slenken wordt Atlas Sportcafé

Gezond bezig bij Atlas Sport
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

De Wijk – Atlas Sportcafé is vanaf vandaag de nieuwe uitbater van de kantine in sporthal De Slenken in De Wijk. De kantine heeft al een behoorlijke metamorfose ondergaan; er is een nieuwe vloer in gelegd en de schilder is geweest. De komende weken komt de timmerman nog langs om het nog mooier te maken.

Atlas Sportcafé is er vanzelfsprekend voor de gebruikers van de sporthal en ook voor iedereen die verder op zoek is naar gezelligheid en ontmoeting. Het café is van maandag t/m vrijdag open van 20.00 tot 23.30 uur en op zaterdag en zondag vanaf 16.00 uur en verder afhankelijk van de activiteiten die er zijn.

Openingsfest

Op zaterdag 5 oktober vanaf 20.30 uur is er een Openingsfest in Atlas Sportcafé. Een feest waar iedereen welkom is om kennis te maken met het café. Het is een feestje in Oktoberfest-sfeer met onder andere braadworst en lekkere pullen bier.

Atlas Sportcafé heeft een ruime zaal die geschikt is voor bijvoorbeeld workshops en vergaderingen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan via [email protected] of door te bellen met Bouwina: 0611878954.

 

 

Reacties