Middag KBO-PCOB over ‘gezond genieten’

Gezond genieten.
Gezond genieten.
Foto: Olga de Lange

Zuidwolde – Iedereen wil graag gezond en vitaal ouder worden en genieten van de mooie dingen. Een lekker glaasje kan daar goed bij passen. Maar meer aandacht voor alcoholgebruik op hogere leeftijd is belangrijk omdat door het ouder worden het lichaam verandert en de impact van alcohol ook anders wordt. Denk aan het risico op vallen of de combinatie met medicijngebruik. Seniorenorganisatie KBO-PCOB vindt gezond genieten en vitaal ouder worden erg belangrijk en gaat met het project ‘Gezond genieten’ het land in.

Op 17 oktober houdt de afdeling De Wolden een interessante bijeenkomst over gezondheid en vitaal ouder worden. Tijdens de bijeenkomsten wordt onder meer op een leuke manier kennis getest, is valpreventie een onderwerp en is er alle ruimte voor vragen en het delen van eigen ervaringen. Tijdens de bijeenkomst zal de plaatselijke apotheker ingaan op de onderwerpen alcohol in relatie tot vallen en medicijnen.

De bijeenkomst vindt plaats in de Boerhoorn te Zuidwolde, start om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Aanmelding: 0528-372167.  Entree gratis, leden en niet-leden zijn van harte welkom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen