Wildpluk high tea met medicinaal tintje

Eetbare bloemen.
Eetbare bloemen.
Foto: Olga de Lange

De Stapel – Wildplukster Olga de Lange organiseert op zondag 6 oktober in samenwerking met Innerbalance by Corina en Het Drentse Landschap een wildplukwandeling in het mooie Reestdal. Deze keer speciaal met een medicinaal tintje. De wandeling start om 14.00 uur bij Informatiecentrum ’t Ende, Stapelerweg 20 in De Wijk. Na de wandeling kunnen de deelnemers genieten van een wildpluk high tea. Aanmelden – uiterlijk 3 dagen van te voren – is verplicht. Aan deze activiteit zijn kosten verbonden. Kijk voor meer informatie op www.drentslandschap.nl/activiteiten.

Wildplukgerecht.

Wildplukster Olga bekijkt de plantenwereld vanuit de vraag ‘Kun je dit eten en welke gerechten maak je dan?’. Tijdens de wandeling spreekt Olga je zintuigen aan door allerlei eetbare planten te laten ruiken, voelen en proeven. De deelnemers reageren vaak positief verrast over de verschillende smaken tijdens het proeven onderweg en tijdens de high tea. Je kunt echt heel veel lekkere dingen maken!

Gezondheid

Corina weet juist veel van de medicinale kant en de vraag ‘Wat doet deze plant voor je gezondheid?’. Zij gebruikt kruiden als basis voor haar praktijk voor Holistische Verzorging. Corina geeft na afloop van de wandeling uitleg over haar producten. Daarna kun je genieten van een bijzondere high tea met allemaal lekkere wildplukgerechten.

Aanmelden is verplicht. Graag uiterlijk 3 dagen van te voren in verband met de benodigde tijd voor de voorbereiding van de wildplukgerechten. Kijk voor meer informatie op http://www.drentslandschap.nl/activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen