Het Land-Goed verhuist naar Brink Ruinen

Sylvana (l) en Elise van Het Land-Goed..
Sylvana (l) en Elise van Het Land-Goed..
Foto: Eigen foto

Ruinen – In oktober gaat het gebeuren. Het Land-Goed, momenteel gevestigd in Buitencentrum De Poort aan de Kloosterstraat in Ruinen, verhuist naar ’t Olde Gemeentehuus aan de Brink. Elise Derksen en Sylvana Meekhof zien in het voormalige gemeentehuis een unieke locatie voor hun bedrijf.

In 2016 begonnen zij hun winkel in buitenkleding en accessoires; een kleinschalig assortiment voor de lokale buitenmens en de recreant. In de loop der tijd is hun aanbod gegroeid en uitgebreid met bekende outdoor merken. Zij bieden functionele en stijlvolle kleding voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen, jacht- en hondensport. Met onder andere merken als Pinewood, Sasta, Gloverall en Barbour is de zaak uitnodigend voor iedereen die van het buitenleven houdt.

Nieuwe locatie

Naar verwachting opent de winkel op woensdag 16 oktober haar deuren op de nieuwe locatie. De feestelijke opening staat gepland op zaterdag 19 oktober, waarbij iedereen van harte welkom is om de winkel te bezichtigen onder het genot van een hapje en drankje.
De openingstijden blijven voorlopig gelijk: woensdag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur. Voor het laatste nieuws volg je http://www.facebook.com/hetlandgoedbuitenkleding.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen