Kinderwagenmuseum Echten komt op televisie

De nieuwe aanhanger.
De nieuwe aanhanger.
Foto: Eigen foto

Echten – Het nostalgische Kinderwagen- en poppenmuseum in Echten beleeft een bijzondere week. Maandag hebben Marianne en Melle Elsinga een mooie aanhanger gekregen, donderdag komt een televisieploeg van ‘Man bijt Hond’ opnames maken en vrijdag is de uitzending al te zien bij SBS6, aanvang 19.30 uur.

Mooie opdruk dankzij Klinkhamer.

De aanhanger is geschonken door Dela en een anonieme gulle gever. Met dank aan Klinkhamer Reclame uit Meppel is er ook een mooie opdruk op gezet, die de aanghanger herkenbaar maakt. Op deze manier kunnen Marianne en Melle Elsinga hun kostbare museumspullen veilig en goed vervoeren naar locaties, waar ze gevraagd worden te komen om meer te vertellen.

Woensdag 25 september komt de bekende Poppendokter Jan Kalsbeek weer naar Echten om poppen te repareren. Kalsbeek is nu ook wekelijks op de televisie bij RTL4. In de maand oktober kan het publiek voorlopig voor het laatst dit jaar op museumbezoek komen, omdat het van november tot en met maart gesloten is. Mogelijk wordt nog wel een activiteit georganiseerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen