Informatiemorgen Opvliegers en overgang

Wheemhuus
Wheemhuus
Foto: Miriam IJlenhave

Zuidwolde – Innerbalance by Corina verzorgt dinsdag 1 oktober een informatiemorgen voor iedereen die wat makkelijker de overgang door wil komen. Holistisch schoonheidsspecialiste Corina Dekker vertelt wat je zelf kunt doen aan veelvoorkomende klachten gerelateerd aan de overgang. De bijeenkomst is na aanmelding te bezoeken en vindt plaats in Gezondheidscentrum ’t Wheemhuus in Zuidwolde, van 10.00 uur tot 12.00 uur. De kosten zijn € 5,00

Veel mensen herkennen klachten als slaapproblemen , rusteloosheid ,hartkloppingen, spier- en gewrichtspijn, humeurig, concentratieproblemen en geheugenverlies . Ze kunnen te maken hebben met een onbalans in de hormoonhuishouding. Met meer achtergrondinformatie over de oorzaken, voedingsadvies, ademhaling en andere tips zijn veel klachten te verhelpen.

100% natuurlijk

De praktijk van Corina heeft als basis holistische en natuurgeneeskundige innerlijke en uiterlijke verzorging. Deze zijn gericht op een balans tussen een mooie huid en welbevinden op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. In de behandelingen werkt Corina met producten met 100% natuurlijke ingrediënten. Zuiver, eerlijk en op biologische wijze.

Meer over de werkwijze en mogelijkheden is te vinden op www.innerbalancebycorina.nl.

Aanmelden voor de bijeenkomst: via [email protected], Corina Dekker tel. 06-38910651 of ’t Wheemhuus tel. 0528-356675.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen