Bijeenkomst over rouw en verlies in IJhorst

Foto:

IJhorst/de Wijk – Sandra Brongers en uitvaartondernemer Gerda Habes uit de Wijk houden vrijdag 18 oktober een bijeenkomst waarin iedereen kan stil staan bij eigen rouw en verlies.
In de Reesthof en de kerk van IJhorst worden diverse workshops georganiseerd. Te denken valt aan bloemschikken, houten hart decoreren of bijvoorbeeld kaarsenzakken verfraaien. Verder is er een wensboom, een verhalen verteller en muzikale invulling.
Iedereen is welkom.

Eigen pad

Voor jong en oud is er aandacht, tijd en gelegenheid elkaar te ontmoeten of om je eigen pad te volgen. Je kunt er actief zijn, of de ontspanning opzoeken, je kunt verstillen bij #muziek of contact zoeken met anderen. Misschien is het alleen fijn om een lichtje op de begraafplaats neer te zetten bij een eigen graf of een speciaal ingerichte gedachtenishoek.
Om 19.00 uur is iedereen welkom in de Reesthof, Kerkweg 8 in IJhorst, waarna de diverse workshops om 19.30 uur beginnen. Deze duren ongeveer een uur. Na afloop is er gelegenheid voor een gesprek onder het genot van een hapje en drankje.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen