Reestland Rally brengt € 11500 op

Reestland Rally.
Reestland Rally.
Foto: Bart Vinke

De Schiphorst – De 16e editie van de Reestland Rally van de Rotary Staphorst-Reestland bracht zaterdag een bedrag op van maar liefst 11500 euro. De opbrengst komt dit jaar ten goede aan twee regionale doelen, te weten Jeugdfonds Sport & Cultuur en de stichting Dierenambulance.

Mooie opbrengst.

Ruim 100 equipes verschenen aan de start bij de Scheffer Groep in Wezep. De rit van ruim 200 kilometer leidde de deelnemers onder de mooiste weersomstandigheden door het prachtige landschap van Overijssel en Gelderland. Na de koffie stop aan de IJssel werd een goed verzorgde  lunch genoten bij Résidence Groot Heideborgh in Garderen. Smaakmakers zorgde tijdens de middagstop voor een lekker ijsje en de Rally eindigde traditiegetrouw bij Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst voor de prijsuitreiking en de overhandiging van de cheques. Ted Pickman zorgde voor de muzikale omlijsting en de koks van de Havixhorst voor een heerlijke barbecue. Onderweg moesten de deelnemers leuke maar vaak pittige vragen beantwoorden.

Saamhorigheid

De onderlinge sfeer, de saamhorigheid met de andere equipes, een mooie route langs prachtige locaties en natuurlijk mooie auto’s vormen het jarenlange succes van de populaire Reestland Rally.

De organisatie onder leiding van voorzitter Bart Fehse kan met trots terugkijken op een zeer geslaagde Rally. Op twee pechgevallen na is de rit vlekkeloos verlopen. Louter complimenten en enthousiaste reacties over de route, de locaties en de goede organisatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen