Salon Gejanca betrekt nieuw pand in Koekange

Metamorfose voor pand van Gejanca.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Koekange – De oude drogisterij aan de Dorpsstraat in Koekange heeft eindelijk nieuwe bewoners: zaterdag opent Salon Gejanca daar haar deuren. Voorheen zat Gejanca Kapsalon aan de Koekangerdwarsdijk, waar ze ruim 6,5 jaar geleden startte. Zaterdag 31 augustus is er open huis van 15.00 tot 18.00 uur, waar iedereen welkom is om een kijkje te komen nemen..

‘Ik heb supermooie jaren gehad met de salon aan huis, de kinderen waren nog jong, dus dat was mooi te combineren. Nu de kinderen groter zijn is het tijd voor een volgende stap, uitbreiding en privé en werk toch wat meer scheiden’, aldus Gejanca Westert. ‘Drie jaar geleden is Celine Nijmeijer als leerling bij me gekomen en is nu een volleerd kapster. De klantenkring groeit en werd de kapsalon te klein bij ons thuis.’

Woongedeelte

De vroegere drogisterij aan de Dorpsstraat stond al een paar jaar te koop. ‘Begin dit jaar hebben we besloten om het pand te kopen en op te knappen. Het woongedeelte wat er achter zit, wordt verhuurd.’ Het winkelgedeelte heeft een complete metamorfose ondergaan. Het grootste deel is kapsalon, met vier kapplekken voor de dames, twee was-units en een mooie herenhoek met twee barbiersstoelen. Compleet met een gezellige wachttafel met koffiehoek. Er zijn twee extra ruimtes ingekomen.: eentje is in gebruik voor make-up en nagels gel-lakken, de andere ruimte is bedoeld om te verhuren voor schoonheids- en/of massage-ruimte. Vanaf oktober start Angela Ems haar massagepraktijk. Er is nog ruimte voor een schoonheidsspecialiste.

In de zaak biedt Gejanca ook diverse haarproducten aan, ook heeft Lil-Je-Wel Sieraden fraaie sieraden te koop in de salon. Vanaf 3 september is de zaak officieel geopend. De openingstijden zijn iets gewijzigd: dinsdag tot en met zaterdag plus de avonden op dinsdag en donderdag.

Reacties