Peuters spelen nu ook op De Bosrand

Peuters welkom in Kerkenveld.
Peuters welkom in Kerkenveld.
Foto: Wolderwijs

Kerkenveld – Stichting Kindcentra Wolderwijs opende woensdag haar achtste locatie binnen de gemeente de Wolden. De peuters in Kerkenveld kunnen nu ook naar (peuter)school in hun eigen dorp. Juf Anita stond klaar om de peuters te ontvangen. Spelen met leeftijdsgenootjes en opgroeien in dorpse gezelligheid.

De peuters doen ook veel activiteiten samen met de kleuters. ‘In de praktijk betekent dit dat we gezamenlijk (kring) activiteiten doen, muzieklessen  hebben, samen buitenspelen of heerlijk naar het belevingsbos achter de school gaan’, aldus Anita. Het peuterspelen wordt aangeboden op woensdag en vrijdag van 8.30 tot 12.00. Kinderen vanaf 2 jaar zijn van harte welkom.

Stichting Kindcentra Wolderwijs is een maatschappelijke onderneming die het belang inziet van de vitaliteit van de dorpen in de gemeente De Wolden. Het is van belang dat peuters zich in de eigen woonomgeving kunnen ontwikkelen. Leren, spelen, andere kinderen ontmoeten.. Daarnaast is het belangrijk dat er een verbinding blijft met het basisonderwijs, in dit geval basisschool De Bosrand.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen