Zomervertier jeugd kindcentra Wolderwijs

Pret bij Sonneclaer.
Pret bij Sonneclaer.
Foto: Wolderwijs

Ruinerwold – Liefst negentig kinderen van Stichting Kindcentra Wolderwijs hebben donderdag een prachtige dag gehad bij De Drentse Koe in Ruinerwold. De kinderen in de leeftijd van drie tot zeven jaar hebben genoten van een uitstapje naar de Drentse Koe. De kinderen van zeven tot twaalf jaar zijn op kamp geweest bij Sonneclaer in Echten.

Kinderen bij Drentse Koe.

Beide uitstapjes stonden in het teken van het afsluiten van het zomerprogramma dat Wolderwijs heeft aangeboden aan de kinderen tijdens de zomervakantie. In samenwerking  met gemeente De Wolden konden de kinderen zich aanmelden voor deze activiteiten via Actief na Schooltijd. Zo hebben we alle kinderen de mogelijkheid gegeven om deel te nemen aan het prachtige aanbod.

Bereikbaar

Ook als de kinderen geen gebruik maken van de kinderopvang bij Wolderwijs. ‘Wij willen graag bereikbaar zijn voor alle kinderen. Elk kind heeft recht om zich te ontwikkelen, zich uit te dagen en plezier te hebben. Dat doe je samen met leeftijdsgenootjes. Samen spelen is samen leren en plezier staat hierbij voorop’, aldus de mensen van Wolderwijs.

Plezier hebben de kinderen zeker gehad. Het zomerprogramma heeft volgestaan met activiteiten. Elke week kwam er een ander thema aan bod om zo een gevarieerd mogelijk programma aan te bieden.

De kinderen hebben onder andere kunst gemaakt, gedanst, deelgenomen aan een obstakelrun, deelgenomen aan sportieve workshops, een eigen circusact ingestudeerd, activiteiten in de natuur gedaan, etc.. Bijna te veel om op te noemen. De zomervakantie is voorbij gevlogen. Volgend jaar komt er opnieuw een vervolg aan het zomerprogramma.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen