Westerbergen Nazomerfair verder uitgebreid

Veel drukte op fair 2018.
Veel drukte op fair 2018.
Foto: Artizzl Media

Echten – Wie van vertier, shoppen, prikkelende smaakpapillen en fijne muziek houdt, is op zaterdag 14 en zondag 15 september welkom op de Westerbergen Nazomer Fair. Op dit jaarlijks terugkerend evenement – iedere derde weekend van september – barst Westerbergen uit haar voegen.

Volle bak bij Westerbergen.

Het is heel goed mogelijk om er een hele dag (of weekend) voor uit te trekken, want er is héél veel te zien en te doen. Een ruim aanbod standhouders staat klaar met kleding, sieraden, lekkernijen, lifestyleproducten en nog veel meer. Op beide dagen is de fair geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag blijft het Foodplein tot 22.00 uur open.

Foodtrucks

Ook worden er activiteiten gehouden om de fair tot een echte belevenis te maken, zoals een roofvogelshow, live muziek, kinderentertainment en foodtrucks. ‘Laat je inspireren en verleiden op de fair en ontspan op een terrasje waar u geniet van heerlijke gerechtjes’, aldus Jules Klein die zorgt voor de organisatie op het sfeervolle voorplein van Westerbergen. ‘We moeten toch kijken of alles weer gaat passen, we hebben een mooi en divers aanbod dit jaar. Afgelopen jaar waren beide dagen om zes uur afgelopen, maar omdat de bezoekers het zaterdag jammer vonden dat we dicht gingen, hebben we besloten het Foodplein op zaterdag tot tien uur open te houden. Uiteraard met  sfeervolle verlichting en gezellige muziek’, vertelt Klein.

‘Het is mooi dat we het voor elkaar hebben gekregen, na een geslaagd feest in 2014 voor ons 50-jarig bestaan, een mooi terugkerend evenement op de kaart te zetten. Ook voor de komende winter zijn we druk bezig met de voorbereidingen van een ander verrassend evenement op Westerbergen, maar dat hou ik nog even in het midden’, lacht hij.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen