Parkeerplaatsen krijgen twee laadpalen

Laadpaal
Foto:

Ruinerwold – De gemeente De Wolden krijgt er vele laadpalen bij voor elektrische auto’s. B en W hebben bekend gemaakt dat het gaat om de aanwijzing van twee parkeerplaatsen bij de aan te brengen laadpalen die als doel hebben het opladen van elektrische voertuigen.

Ze komen op de volgende plaatsen: parkeerterrein Dorpshuisstraat 43 Veeningen, parkeerterrein nabij Wethouder Klundertstraat 30 Zuidwolde, parkeerplaatsen naast Dijkhuizen 66A Ruinerwold, parkeerterrein aan de Schukkingstraat Ruinerwold, parkeerplaatsen grenzend aan Dorpsstraat 41 Koekange, parkeerplaatsen tegenover Sportlaan 19 Koekange en parkeerplaats tegenover Julianaweg 8 de Wijk. Het verkeersbesluit en de situatietekening liggen ter inzage.

Belanghebbenden die zich niet kunnen verenigen met dit besluit, kunnen daartegen binnen zes weken na de bekendmaking een bezwaarschrift indienen bij B en W van De Wolden. Als onmiddellijke spoed dit vereist, bestaat de mogelijkheid om daarnaast een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzieningenrechter in Assen.

Reacties