Fotowedstrijd Meule van Wassens loopt op einde

Foto:

Zuidwolde – Stichting De Meule van Wassens blijft actief om inwoners bij de molen van Zuidwolde te betrekken. Eind juni schreef ze een fotowedstrijd uit die nog tot 1 september doorloopt. Op 14 september worden alle inzendingen geëxposeerd in de molen en worden de drie prijswinnaars bekend gemaakt.

Om kans te maken op onder andere 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Termeulen in Zuidwolde dienen deelnemers een foto van de Meule van Wassens-tas – de shopper die de supermarkt dit jaar verkoopt – te maken op een originele of verrassende plek. Denk aan een vakantiebestemming, thuis of in de omgeving, op het werk, bij het uitoefenen van een hobby. Het kan de jury, onder leiding van fotograaf Ferdinand Bennink van Compleet in Beeld, niet gek genoeg zijn. De prijsuitreiking is op 14 september tijdens Open Monumentendag. In de molen zijn dan alle ingezonden foto’s te bekijken.

Ondernemers

De molen wordt momenteel gerestaureerd, mogelijk gemaakt door subsidies van de landelijke en provinciale overheid, naast de gemeente die de aankoop financieel ondersteunde. Ook ondernemers uit het dorp steunen het herstel van de molen. Zo introduceerde Jumbo Termeulen begin dit jaar een speciale shopper met een afbeelding van de molen. De opbrengst van de verkoop gaat geheel naar stichting De Meule van Wassens.

 

Alle voorwaarden voor het meedoen aan de fotowedstrijd zijn te vinden op www.demeulevanwassens.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen