Twee dames maken allebei een nieuwe start

Joke (l) en Annemieke.
Foto: Een-Twee

Zuidwolde – De winkel in tweedehands kleding in Zuidwolde, Een-Twee, krijgt een nieuwe eigenaar. Joke Kloeze heeft de zaak verkocht aan Annemieke Lindenhols. Joke begon ruim elf jaar geleden met Een-Twee aan de Industrieweg 10 te Zuidwolde. ‘Het bedrijf was toen een prille baby. Met veel passie, energie en liefde is Een-Twee uitgegroeid tot wat het nu is’, glundert Joke.

‘Mensen overal vandaan, komen naar de tweedehandskleding winkel om goede kleding te kunnen scoren voor een leuke prijs. Inmiddels is Een-Twee uitgegroeid tot een volwassen bedrijf.’ Maar Joke heeft nog een passie en gaat zich inzetten voor mensen met een visuele en (ernstig) bijkomende beperkingen, via Koninklijke Visio. ‘Ik heb hier ontzettend veel zin in en ga zo mijn droom achterna. Nu is het tijd om Een-Twee los te laten. Dat zal best moeilijk zijn, maar ik heb er alle vertrouwen in’ , zegt Joke.

Nieuwe start

In Annemieke Lindenhols heeft ze een waardig opvolgster gevonden. Annemieke was juist ook op zoek naar een nieuwe start, en heeft deze in de overname van Een-twee gevonden. ‘Echt iets doen wat je leuk vindt, ik ben helemaal blij’, aldus Annemieke.

Het mooie voor de klanten is dat de winkel in zijn geheel wordt overgenomen. Voor de klanten verandert er eigenlijk niets. Het klantnummer blijft gelijk, de inlevervoorwaarden, net als de verhuurkleding. ‘Alleen een likje verf, het telefoonnummer en iets gewijzigde openingstijden’, belooft de enthousiaste Annemieke.

Actieweek

De komende weken zijn beide dames in de winkel te vinden. De actieweek met afscheid en begroeten is van dinsdag 10 tot en met zaterdag 14 september tijdens de reguliere openingstijden van Een-Twee. Die week zijn er acties en kunnen klanten onder het genot van koffie en/of thee met iets lekkers, afscheid nemen van Joke en Annemieke begroeten. Daarna is Een-Twee gesloten in verband met een make-over en opent de deuren 1 oktober.

Lees ook Een-Twee maakt klanten in Zuidwolde blij

Reacties