Reestdal Outdoor bijna klaar voor Fun Run

Reestdal Fun Run
Reestdal Fun Run
Foto: Eigen foto

Balkburg – Het duurt nog een aantal weken en dan vindt de Reestdal Fun Run weer plaats in Balkbrug. Zaterdag 31 augustus is het zo ver. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Wie de hond in de bossen rondom Balkbrug uitlaat, ziet al de nodige touwen en balken hangen. De inschrijving voorloopt voorspoedig, want bijna negentig procent van de kaarten zijn al verkocht.

Naast de standaard categorieƫn, zoals wedstrijdlopers en ouder-kind, is er dit jaar ook de officiƫle G-Run. Mocht het voor iemand niet mogelijk zijn om door een handicap aan een reguliere run mee te doen, dan is de Fun Run daar nu geschikt voor. Dit kan al vanaf 3 kilometer.

Verandering

Grootste verandering ten opzichte van vorige jaren is de start en finish die dit jaar op de parkeerplaats van sportpark de Balk is. Vandaar uit worden de bossen rond het Heuveltjesbosbad bezocht, evenals campings Het Reestdal en Si-Es-An. Uiteraard wordt er nog even geklommen op de survivalbaan van Reestdal Outdoor. Ook een frisse duik in het zwembad ontbreekt natuurlijk niet.

Wie nog mee wil doen, kijkt op de website van Reestdal Outdoor. Lijkt het iemand leuk om bij een obstakel te staan als vrijwilliger of op een andere manier te helpen, mail dan naar [email protected] of kom even langs bij Reestdal Outdoor. Wees er snel bij. ‘Je kunt je nog tot 24 augustus opgeven, maar wij verwachten dat het eerder vol zit’, aldus organisator Patrick Bloemberg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen