Veeningen viert weekend fout feest

De wagens van Veeningen rijden weer mee met Kar Ga Door.
Foto: Artizzl Media

Veeningen – Het Veeninger feest is dit jaar duidelijk een ‘Fout Feest’. Het begint vrijdag om13.30 uur met de kaartmiddag, terwijl kinderen tussen 19.30 en 21.00 uur mee kunnen doen aan de Bonte Avond Kids. Daarna is de weg vrij voor de zeskampploegen, die óók een bonte avond beleven.

Traditiegetrouw vindt zaterdagmorgen de optocht van versierde wagens plaats, waarbij tijdens de ronde ook Zuidwolde (Kar Ga Door) wordt aangedaan. Opstellen voor de optocht is vanaf 9.00 uur, een half uur later begint de jurering en om 10.30 uur vertrekt de stoet. Om 12.30 uur is dan de prijsuitreiking. Tussen 14.00 en 16.00 uur vindt de kindermiddag plaats. Met onder andere een speurtocht. De dag wordt vanaf 21.00 uur besloten met muziek van de band Tribute.

Zondag staat er om 12.00 uur een ontbijt of lunch klaar, afhankelijk van hoe laat de feestgangers hun bed zijn uitgekomen. De zeskamp start een uurtje later, om 17.45 uur staat dan de prijsuitreiking van de Gerrit Stapel Cup gepland. Zwarte Jannes zorgt daarna voor een passende afsluiter.

Reacties