Veel foto’s: Echten blijkt weer een creatief dorp

Echten – Een kleine optocht, maar wel fijn. Dat zagen de inwoners van Echten vanmiddag en de mensen die van buiten naar het dorp waren getogen. De creativiteit was weer groot met een aantal bekende thema’s als het WK vrouwenvoetbal, de dierenactivisten en de eikenprocessierups.

De optocht werd voor het eerst gekeurd op het weiland van Huize Echten waar ook de feesttent, de schiettent en de zweefmolen een plekje hebben gekregen. Niet meer op het brinkje bij het Huus met de Belle, wat betekende dat er geen versierde wagens meer op de weg hoefden te staan. Het gaf wat meer ruimte en het leek zelfs alsof er heel wat meer publiek op afwas gekomen. De deelnemers – wagens en loopgroepen – werden gekeurd door een drietal dames van de feestcommissie uit Alteveer-Kerkenveld, wat automatisch betekent dat een delegatie vanuit Echten in augustus naar het tweelingdorp afreist voor jury-activiteiten.

Op het weiland werden weer heel wat leuke presentaties gegeven, de fotoserie geeft wat dat betreft een mooi beeld. De toeschouwers met het meeste overzicht was trouwens de familie Ooievaar, die vanaf hun nest op het weiland alles goed in de gaten konden houden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen