Oktoberfest Alteveer toch op oude stek

Oktoberfest in Alteveer 2018, Ruinerwold doet het in maart.
Oktoberfest in Alteveer 2018, Ruinerwold doet het in maart.
Foto: Henk Sieders

Alteveer – Het Oktoberfest van Alteveer wordt op zaterdag 12 oktober alsnog op het aloude bekende feestterrein in het dorp zelf gehouden. Dat heeft de organisatie zojuist bekendgemaakt via Facebook.

Het Oktoberfest zou eerst verplaatst worden naar een terrein net over de gemeentegrens in Slagharen, hetgeen onder meer te maken had met klachten vanuit de buurt. ‘Na eerdere berichten het Oktoberfest te verplaatsen naar slagharen, zijn wij tot de conclusie gekomen dat het qua veiligheid en logistiek dan wel organisatorisch minder aantrekkelijk is om op die locatie het feest te organiseren’, zo meldt de organisatie. Er is in goed overleg met de gemeente De Wolden besloten ook dit jaar het Oktoberfest te laten plaatsvinden op het feestterrein in Alteveer. ‘Wij zien het feest samen met de gemeente dan ook positief tegemoet.’

Er staat ook een Mega G Oktoberfest voor mensen met een beperking op de agenda, dat zou ene dag eerder plaatsvinden. Besloten is nu om dat samen met het Mega Oktoberfest Alteveer op een dag organiseren. Op 12 oktober ’s middags van 15.00 tot 18.00 uur het Mega G Oktoberfest en van 20.45 tot 01.30 uur het Mega Oktoberfest alteveer.

Tickets en info : www.oktoberfestalteveer.nl

Lees ook Oktoberfest Alteveer gaat naar Slagharen

Lees ook Gemeente om tafel met organisatie Oktoberfest

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen