Dames-crew Café Hees heeft zin in ABBA

Dames hebben er zin in.
Dames hebben er zin in.
Foto: Jans Schulting

Ruinen –  Café Hees / Brinkzicht in Ruinen houdt zaterdag 13 juli een open air optreden van de ABBA Tribute Band op de parkeerplaats naast het café. Tussen de optredens door vult DJ Disco King de avond met discohits uit de jaren ‘70 en ‘80.

‘We kwamen op dit idee, nadat we als bedrijfsuitje een keer naar een ABBA Tribute-optreden zijn geweest. Toen sommige mannelijke medewerkers, die meer van rockmuziek houden, hoorden dat we als uitje naar een ABBA avond zouden gaan, waren ze niet echt in hun sas. Maar aan het eind van die avond was iedereen, óók de mannen, helemaal enthousiast. Daarmee begon het idee om zelf ook zo’n optreden te organiseren.  Daarbij merken we dat ABBA ook bij de jeugd weer helemaal in is’, aldus Janien Hees.

De aanvang van de avond is 20.00 uur, waarbij het plein geopend is vanaf 19.30 uur.  Kaarten zijn inmiddels in de voorverkoop (€ 16,-) en af te halen aan de bar van het betreffende café. Kaarten zijn ook digitaal te bestellen via FB : Abba Tribute in café Hees.  Op de avond zelf kosten de kaarten aan de kassa € 20,=.  Overigens geldt, zoals de foto zou kunnen suggereren,  voor deze avond geen dress code.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen