Spectaculaire EK-opening gratis te bezoeken

Romy Monteiro
Foto: EK

Veeningen – De Europese Kampioenschappen voor Young Riders, Juniors en Children kennen zondagmiddag 7 juli een spectaculaire openingsmiddag. Deze middag, die wordt aangeboden door de gemeente De Wolden, is gratis door iedereen te bezoeken. Er zijn die dag nog geen wedstrijden, maar wel volop beleving op het grote concoursterrein in Veeningen.

Niemand minder dan Britt Dekker, bekend van het YouTube programma ‘PaardenpraatTV’, komt naar Veeningen voor de opening. Britt is helemaal gek van paarden en heeft voor iedereen die net begint met paardrijden, of alles over paarden wil weten, een eigen YouTube-kanaal. Met de paarden Eve, Jack, Parino en Halloween worden de coolste avonturen beleefd. Het programma is vooral populair bij de jeugd. Jongeren kunnen op het concoursterrein een meet en greet hebben met Britt Dekker.

Britt Dekker

Ridders

Voorafgaand aan de landenpresentatie en vlaggenceremonie, vindt bovendien een ridderspektakel te paard plaats in de grote piste. De Fanfare van de Bereden Wapens zal de officiële ceremonie muzikaal omlijsten, met als extra huzarenstukje een optreden van soliste Lise Verheijden én een verrassende act van SkyDive Hoogeveen.

Het slotakkoord wordt verzorgd door zangeres Romy Monteiro, bekend van onder andere de musical The Bodyguard. Voor haar rol in die musical won Romy Monteiro in 2016 de Award voor Aanstormend Talent.

Op het terrein is er deze middag speciaal voor de kleintjes een kinderplein met springkussen, trekkertjes en schminken. Ook wanneer je geen paardenliefhebber bent, mag je deze spectaculaire openingsmiddag op het concoursterrein in Veeningen niet missen. Aanvang 13.00 uur.

 

Reacties

article
25415
Spectaculaire EK-opening gratis te bezoeken
Veeningen – De Europese Kampioenschappen voor Young Riders, Juniors en Children kennen zondagmiddag 7 juli
https://de-wolden.nieuws.nl/nieuws/25415/spectaculaire-ek-opening-gratis-te-bezoeken/
2019-06-24T10:48:50+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/77/2019/06/24085013/Romy-Monteiro-EK-2019.jpg
britt dekker, ch de wolden, ek young riders, ridderspektakel, romy monteiro
Gemeente, Nieuws, Sport