Winnende eenakter opent seizoen in theaterkuil

Toneelvereniging Crescendo.
Toneelvereniging Crescendo.
Foto: Eigen foto

Zuidwolde – Stichting Theaterkuil De Falieberg opent zondag 23 juni het seizoen met een toneelvoorstelling. Toneelvereniging Crescendo uit Gieterveen brengt de eenakter ‘Hartzeer bij de Hartliefs’ waarmee ze eerder dit jaar het eenakterfestival van het Huus van de Taol wonnen. Ze treden twee keer op, om 14.00 en 15.30 uur. De toegang is vrij, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Toneelvereniging Crescendo bestond vorig jaar 100 jaar en vond dat er iets bijzonders moest gebeuren. Voor hun jubileumvoorstelling kozen ze onder andere voor de hilarische Drentstalige eenakter Hartzeer bij de Hartliefs, gebaseerd op de eenakter Coupe Royal van Carl Slotboom en bewerkt en geregisseerd door André Rosing. Ze gingen er maart jl. ook mee naar het eenakterfestival Kört & Goed van het Huus van de Taol en werden eerste.

Sponsoren

De voorstelling van 23 juni is mogelijk gemaakt door bijdragen van: boekhandel Spijkerman, Hotel-Restaurant ter Linde, Bosscher Delicatessen, Van der Laan Tweewielers, Buning Wegenbouw, Benjamins & Steenbergen Administratie en Belastingadviesbureau, kapsalon Duende, tentenverhuur Benjamins, Hentenaar Makelaardij en De Gier Bloemen.
De volgende zondagmiddagvoorstellingen in de theaterkuil: 14 juli zang en gitaarspel door Betty Linthorst en Frank Boerrigter, 1 september optreden van klezmergroep Klets en op 15 september is er kindertheater door Hinke Hoeksma.

 Meer informatie is te vinden op www.theaterkuilfalieberg.nl en de Facebookpagina https://www.facebook.com/theaterkuil.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen