Meerdere nationale titels Paulette Zorn

Paulette Zorn
Paulette Zorn
Foto: Artizzl media / Peter Nefkens

Koekange – Westernrider-amazone Paulette Zorn uit Koekange heeft weer een succesvol Nederlands kampioenschap achter de rug. De huidige Europees kampioene behaalde afgelopen weekend meerdere nationale titels met het paard Fabanco.

De titels werden behaald in de categorieën ‘Pleasure’,  de ‘Dawra Trail’, de Int. Trail, de Dawra Pleasure en de Int. Pleasure. Ze werd tweede in de Dawra Horsemanship, maar dat kwam door een domme vlieg op Fabanco z’n hoofd, waardoor hij hoofdschuddend backup ging. Tevens werd Paulette Allround Champion
‘Het was een heerlijk wedstrijdweekend vol mooie shows met een goed niveau, een fantastische sfeer en super georganiseerd door Dawra en AVS. Complimenten en dank aan de organisatie, mederuiters en jury’, aldus een enthousiaste inwoonster van Koekange.

Europees kampioene Paulette Zorn.

De inwoonster van Koekange is eigenaar van Equidact, haar eigen bedrijf waarin ze haar werk als haptotherapeut en sporthaptonoom combineert met het trainen en coachen in de paardensport. Daarbij past ze de principes van de haptonomie toe met nadruk op de communicatie tussen mens en paard. Ze heeft het er druk mee, maar vindt vooral veel rust in haar eigen sport, waar ze met Fabanco een toppaard bezit. Dat ze een paar keer per jaar getraind wordt door een Amerikaanse toptrainster draagt zeker bij aan de prestaties. Amerika is het walhalla van de western-paardensport.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen