Wijn proeven met muziek bij Wijnhoeve Runa

Wijnranken.
Wijnranken.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Ruinen – Op Wijnhoeve Runa wordt echte Drentse wijn gemaakt die de ‘strijd’ aan kan gaan met de zuidelijke wijnlanden. De komende maanden gaan er verschillende activiteiten plaatsvinden bij Wijnhoeve Runa.

Dit wil de Wijnhoeve kenbaar maken aan een breed publiek. Het is nieuw en onderscheidend ten opzichte van het bestaande aanbod in de dag- en verblijfsrecreatie in Drenthe. In de regio worden veel festivals en concerten gehouden. Vaak is er sprake van zwaar versterkte muziek. De Wijnhoeve vindt dat de akoestische muziek ondergesneeuwd raakt in het elektrische geweld van de vele festivals en concerten die in de regio gehouden worden.

Wijnhoeve Runa heeft een eigen intiem amfitheater die uitstekend geschikt is voor akoestische optredens. Blues, country & western, bluegrass, jazz, tango en klezmermuziek passen uitstekend in het Drentse land.

Wijnproeverijen

Elke eerste zondagmiddag van de maand juni, juli, augustus en september zijn er wijnproeverijen vanaf 16.00 uur. Op 16 juni treedt de band Janis McCoury op met prachtige bluegrass, folk en singer-songwriters materiaal. Zondag 21 juli komt Timo de Jong verrassen met zijn prachtige sonore en diepe stemgeluid dat zeer geschikt is voor country & western. Als afsluiting komt Duo Dorable en Orkest Adorable. Latin, zigeunermuziek, jazz en tango worden virtuoos met elkaar verweven door muzikanten die elkaar feilloos aanvullen.

Kijk ook op www.wijnhoeveruna.nl of www.studiokleinkunst.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen