Prachtige afsluiting Hemelvaartweekend Alteveer

Alteveer – Het zit er weer op in Alteveer. Aan de Jan Haarstraat was het drie dagen achtereen een komen en gaan van mensen. Liefhebbers van autocross, van muziek of van autoblubbering. Dat laatste evenement bracht zaterdag tientallen deelnemers naar het evenemententerrein, om daar te proberen helemaal door de modderbak te geraken. Dat was al lastig genoeg, maar alles verliep weer zonder ongelukken.

De organisatie liet zich van zijn beste kant zien door het terrein in een dag tijd na de autocross weer geheel glad te maken, om daar vervolgens een blubberbak aan te leggen. In de feesttent werd alles in gereedheid gebracht voor de muziek. Vrijdag de CCI Tributeband en zaterdag een volle bak bij het Piratenfeest. Niemand minder dan volkszanger Jannes maakte het feestje af, dat mede werd gemaakt door Harten 10, Helemaal Hollands en Tour of Music.

Foto’s uiteraard met dank aan de enige echte hoffotograaf van Alteveer en kerkenveld: Henk Sieders. Meer foto’s op https://www.facebook.com/Hemelvaartweekendalteveer-1818125548435585/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen