Fietstochten met TIP Zuidwolde

Fietsen vanuit Zuidwolde.
Fietsen vanuit Zuidwolde.
Foto: Artizzl Media

Zuidwolde – TIP Zuidwolde houdt vanaf woensdag 12 juni op de woensdagmiddagen weer fietstochten onder begeleiding. Net als in voorgaande jaren kunnen de Zuidwoldiger burgers en de vakantiegasten op deze ontspannen en sportieve manier genieten van de mooiste plekken rond het dorp.

Onder leiding van vrijwilligers worden er weer mooie routes gereden. De tochten gaan over hobbelige klinkerwegen en nieuwe fietspaden en zijn ongeveer 25 km lang. De start is weer om 13.30 uur bij Museumboerderij De Wemme aan de Burg. Tonckensstraat. Elke keer lis er een stop bij een restaurant, waar men gezellig wat kan drinken. De woensdagse middagtochten worden gefietst tot en met 28 augustus, met uitzondering van 31 juli, als de jaarlijkse boerderijenfietstocht gehouden wordt. Op 19 juni en 24 juli is er in plaats van de middagfietstocht een fietstocht in de avond. Deze tocht van 20 km start om 18.30.

Men hoeft zich vooraf niet aan te melden. De deelname kost €1. Informatie kan men krijgen bij Jan Rozema tel. 0528-391313

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen