Lezing Natuurfotografie door Clifton Buitink

Grote bonte specht.
Foto: Clifton Buitink

Oud-Avereest – Benieuwd hoe je goede natuurfoto’s maakt? Kom donderdag 6 juni naar de lezing van natuurfotograaf Clifton Buitink. Met een tweede en derde plek op het NK Natuurfotografie weet hij als geen ander de do’s en don’ts van natuurfotografie. Ontdek hoe ook jij een mooie foto in de natuur kunt maken. De lezing is donderdagavond 6 juni, het begint om 19.00 uur. Wel even vooraf aanmelden.

Veel geduld en vroeg opstaan voor het perfecte plaatje. Dat moet je er voor over hebben om goede natuurfoto’s te maken. De natuur is volgens Buitink ’s ochtends vroeg op zijn mooist.  Natuur is één grote speeltuin en Twente voor Clifton Buitink in het bijzonder, dankzij de veelzijdigheid van het landschap. Houtwallen, bronnetjes, kleine beekjes, pittoreske doorkijkjes en natuurlijk bijzondere en zeldzame dieren en planten. Maar hoe maak je nu dat perfecte plaatje. Waar let je op? Wat moet je vooral niet doen? De natuurfotograaf deelt graag zijn passie en vertelt tijdens deze lezing hoe hij te werk gaat. Clifton Buitink fotografeert veel in opdracht van Landschap Overijssel en geeft workshops en lezingen.

De lezing ‘Natuurfotografie door Clifton Buitink’ is donderdag 6 juni om 19.00 uur. Locatie is bezoekerscentrum De Wheem, Oud Avereest 22 in Balkbrug. Vooraf aanmelden kan via de website www.landschapoverijssel.nl . Bijdrage voor deze lezing is €5,00 per volwassene. Donateurs en kinderen betalen € 2,50 per persoon. Graag ter plekke contant voldoen.

Reacties

article
24714
Lezing Natuurfotografie door Clifton Buitink
Oud-Avereest – Benieuwd hoe je goede natuurfoto’s maakt? Kom donderdag 6 juni naar de lezing
https://de-wolden.nieuws.nl/nieuws/24714/lezing-natuurfotografie-door-clifton-buitink/
2019-05-26T10:04:02+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/77/2019/05/23090513/LO16878-specht-Clifton-Buitink.jpg
clifton buitink, de wheem, oud-avereest, reestdal
Nieuws