Buurtteams De Wolden zijn er voor de inwoners

De Buurtteams samen.
Foto: Eigen foto

Zuidwolde – Maakt u zich zorgen over iemand? Ervaart u overlast? Of hebt u een vraag, maar weet u niet bij wie u terecht kunt? Soms is het lastig om de juiste organisatie voor uw vraag te vinden en soms heeft u meerdere instanties nodig. Daarom zijn verschillende organisaties nu verenigd in twee buurtteams binnen De Wolden.

In de buurtteams werken de volgende organisaties samen: Stichting Welzijnswerk De Wolden, Politie, Actium, Cosis, GGZ en de gemeente De Wolden.
Het werkgebied van de teams is opgedeeld in Noord en Zuid, waarbij de scheidingslijn de A28 is.

Wijkbeheerders

Voor de beide gebieden zijn twee wijkbeheerders aangesteld. Zij zijn aanspreekpunt voor signalen met betrekking tot het openbaar gebied.
Buurtteam Noord bestaat uit de dorpen: Koekange, Koekangerveld, Ruinerwold, Oosteinde, Weerwille, Berghuizen, Ruinen, Echten, Ansen en Eursinge.
Buurtteam Zuid bestaat uit de dorpen: Alteveer, Kerkenveld, Linde, Drogteropslagen, Zuidwolde, Fort, Veeningen en De Wijk
Inwoners kunnen met hun vragen ook terecht bij het mailadres [email protected] Het algemeen telefoonnummer van de Buurtteams is 0528–37 86 86.

Reacties

article
24652
Buurtteams De Wolden zijn er voor de inwoners
Zuidwolde – Maakt u zich zorgen over iemand? Ervaart u overlast? Of hebt u een vraag,
https://de-wolden.nieuws.nl/nieuws/24652/buurtteams-de-wolden-zijn-er-voor-de-inwoners/
2019-05-21T08:44:48+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/77/2019/05/20084741/Buurtteams-DeWolden.jpg
buurtteams
Nieuws