Feest rond vijftigjarig dorpshuis De Schakel

Greppeltocht, ook vanuit De Schakel.
Greppeltocht, ook vanuit De Schakel.
Foto: Artizzl media

Koekange – Stichting Dorpshuis de Schakel in Koekange bestaat dit jaar een halve eeuw. opgericht in 1969 wordt dit gevoerd met alle inwoners in het weekend van 12 juni. Op die dag wordt afgetrapt met een groots springkussenfestijn voor alle kinderen van 0tot en met groep 8 basisschool en natuurlijk ook voor alle kinderen die elders naar school gaan. Er komen die dag twee springkussens voor de kleintjes en een heuse jungletrack van 20 meter voor de bovenbouw. Tijd 14.00-16.00 uur.
Een dag later is er het Crazy 50 Feest. ‘Wil jij eens een avond compleet buiten je comfortzone treden en de meest hilarische dingen meemaken? En ben je een beetje gestoord? Mooi, dan is crazy 50 iets voor jou, gewoon een tof uitje, een avondje lekker gek doen en lol maken’, zegt de ortganisatie.

Opgave is niet nodig, iedereen kan om 19.00 uur komen naar de achterzaal van het dorpshuis. Daar wordt uitleg gegeven, vervolgens vindt de start plaats. Crazy 50 is voor iedereen vanaf de eerste klas van de middelbare school tot ongeveer 20 jaar.

Ik hou van Holland

Dan op 14 juni: Ik hou van Holland. Volgens de mensen van De Schakel een te gekke avond met aan de ene kant de molens en de andere kant de tulpen, quiz, muziekkennis, landelijk en regionale vragen, elke ronde nieuwe kandidaten. Deze avond wordt verzorgd door DuoDio en is voor iedereen vanaf ongeveer 18 jaar. Zaal open 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen